Gästhamnens drift

Nytt för 2017 är att gästhamnsverksamheten drivs i Hälsö Fiskehamnsförenings egen regi, med egen anställd personal. Fyra grabbar från Hälsö (Philip, Victor, Hugo) och Öckerö (Arvid) kommer att sköta gästhamnsverksamheten inklusive städning och gräsklippning mm. Den första april startar vi officiellt mellansäsongen, då toaletter och duschar ska kunna användas av besökande gäster, men efter den 8/4, när vi haft vår första arbetsdag i hamnen, så kommer vi vara mer redo att ta emot anstormningen, först av husbilar och lite senare båtgäster. Innan högsäsongen startar så är det framförallt städning fredag-söndag som kommer utföras. Daglig städning av toaletter och duschar startar först i juni.

Philip Crona blir huvudansvarig för verksamheten och hamnvärdarna nås på telefon 0704-461088 alternativt via e-post gasthamn@halsohamn.se.

Nytt för i år är att hamnvärdarna utgår från ett nytt Hamnkontor, inte Hamneboa som senaste åren utan från den s.k. Catteboa, boden i direkt anslutning till biljettautomaten.
Denna förändring innebär att Hamneboa är tillgänglig för uthyrning under hela sommaren. Kontakta hamnvärdarna för bokning.

Alla koder på båtramp, toaletter och duschar är nu bytta. Ni som har båtplats i hamnen o behöver åtkomst till toaletterna, hör av er med sms eller mail så får ni en kod som består hela säsongen.

Det här inlägget postades i Föreningsinfo. Bokmärk permalänken.