Vinter i hamnen

Nu har vintern kommit även till Hälsö hamn vilket innebär att vattnet på bryggorna är avstängt och så också spolplattan med sin högtryckstvätt. De som ännu inte torrsatt sina båtar får klara sig utan bottentvätt och de som tänkt sig ligga kvar i vattnet uppmanar vi att kontrollera sina försäkringar samt att meddela hamnkaptenen att ni blir kvar i vattnet.

Maststället är ganska fullt och vi vill påpeka att det inte är OK att lägga in masten i ”oskalat” skick. Att ta bort vant och spridare är en självklarhet, annars riskerar man att skada andras master.

När det gäller gästhamnsverksamheten så är toaletter och duschar ej öppna men det går givetvis bra att både besöka oss med båt och husbil även om servicen är reducerad under vinterhalvåret. El finns fortfarande att tillgå.

Det här inlägget postades i Föreningsinfo. Bokmärk permalänken.