Torrsättning

För oss som inte fiskar hummer är det snart dags att ta upp våra båtar på land. Upptagandet drar nog igång efter arbetsdagen den 6/10. Jonas som tidigare lyft flertalet båtar har sålt sin bil så nya lösningar måste till. Från och med i vår kommer vi med största sannolikhet att samordna sjösättning/upptagning under några dagar, men nu i höst så får var och en, precis som tidigare, boka upptagning med lämplig lastbil. Alternativ finns, men nyligen har Marinforum (med placering på varvet Hälsö) ny chaufför och en bil som kan lyfta de allra flesta segel- & motorbåtar som ligger i hamnen.
Kontaktuppgifter för bokning:
Marinforum,Fredrik 0708-882838, [email protected]

Är ni osäkra vart båten ska placeras hör av er till vinterkaptenerna Crona 0733-856400 / Lilja 070-2115440. Försök ställ båten 1 meter från närmsta båtgranne.

DCIM105GOPRO

Det här inlägget postades i Föreningsinfo. Bokmärk permalänken.