Vintersäsong i hamnen

Från och med den 1/11 är det vintersäsong i hamnen. Enligt hamnordningen skall alla båtar som inte bokat plats i vattnet för vintern vara upptagna. Spolplattan stängs och högtryckstvätten frostskyddas. Ni som inte meddelat Hamnkaptenen om att ni planerar vara kvar i vattnet gör det omgående till [email protected].
Just nu (181031) ligger över 30 båtar kvar i vattnet.
Det är också viktigt att ni som tidigare varit vinteruppställda i hamnen meddelar vinterkaptenerna eventuella förändringar. Maila [email protected].

Notera att vinteruppställda båtar bara får ha el inkopplad kortvarigt vid underhållsarbeten i båten. Om el önskas under längre tid så kontaktas hamnkaptenen för att erhålla en egen elmätare.

Vintersäsong i hamnen innebär också för våra gäster att servicen är mycket begränsad. Ett fåtal platser finns för husbilar eftersom de flesta båtarna täcker ställplatsen. Toaletter och duschar är stängda. Dock finns el att tillgå.

Nu väntar vi på våren!

 

 

Det här inlägget postades i Föreningsinfo. Bokmärk permalänken.