Nytt system för fakturering

I år kommer hamnen att fullt ut använda Svensk Båtunions lösning för båtklubbar, dels för att hålla ordning på kunder/medlemmar och båtplatser, vinterplatser sjöbodar mm, men även att från samma system fakturera de årliga avgifterna. I dagarna har de flesta av årets fakturor skickats ut via e-post och via posten för de som inte anmält e-postadress. För er som får fakturan i ett traditionellt brev vill vi att ni uppdaterar era kontaktuppgifter så att vi i framtiden kan fakturera och nå er via e-post.

Skicka gärna in aktuella kontaktuppgifter till [email protected].
Namn, adress, telefonnummer, mobilnummer, e-postadress

Nya systemet kommer förenkla och effektivisera vårt arbete men vi ber er kunder/medlemmar ha överseende med att vi är nybörjare som användare av systemet.

Det här inlägget postades i Okategoriserad. Bokmärk permalänken.