Midsommar

Beroende på pandemin så är det traditionella midsommarfirandet i hamnen inställt.
Gästhamnen och ställplatserna är dock öppna precis som vanligt och vi anser precis som myndigheterna att ett normalt leverne tillsammans med de närmaste inte skall vara något smittoproblem. Dock påminner vi varandra om att stanna hemma om man inte mår bra, håll avstånd och tvätta händerna. Vi städer toaletter/duschar oftare än vanligt för att hålla dom virusfria.
Ni som har båtplats i hamnen och ger er ut på havet i sommar, glöm inte att vända röd/grön skylt till grönt läge, så att våra båtgäster vet att platsen är ledig.

I år tar vi inte emot bokningar i förväg på varken båtplatser eller ställplatser men om vi hjälps åt att placera våra fordon bra så finns det nästan alltid en ledig plats. Verkar det fullt, kontakta vår servicepersonal så kan de nog trolla fram en plats 070-4461088.

Det här inlägget postades i Okategoriserad. Bokmärk permalänken.