Vårnyheter

Eftersom behovet av fasta båtplatser är stort har 6 nya platser för mellanstora båtar skapats på brygga B, den s.k. Gästbryggan. Det är på den norra sidan längst västerut. Nya bommar skulle ha varit levererade, men de är något försenade och beräknas vara på plats under maj månad.

Flytt av båtkärror från innerhamnens uppställningsplats.
Vid vårens andra arbetsdag den 21/5 kommer vi gemensamt röja, klippa gräs och jämna till längs med Tjolmenvägen. Alla som har båtkärror stående i innerhamnen skall sen flytta dessa till området mellan Tjolmenvägen och Lilla Tjolmenvägen.
Denna förändring görs för att kunna jämna till ytan i innerhamnen och göra den anpassad för parkering av bilar och husbilar. Mer detaljer kommer senare…

Ni hittar hamnens viktiga Miljöpolicy med årets uppdateringar här.

Det här inlägget postades i Okategoriserad. Bokmärk permalänken.