Servicepersonal sökes

Hälsö Hamn söker några serviceorienterade ungdomar som vill jobba i vår gästhamn.
Hamnen har årligen drygt 2300 besökande båtar och husbilar.
Under sommarlovet så arbetar en gästhamnsarbetare ca 7 timmar/dag och under månaderna april, maj, september, oktober arbetas det ca 6 timmar/helg. I genomsnitt så arbetar man ca 25 dagar, allt från 2 till 7 timmar/dag beroende på säsong och schema.
Arbetsuppgifterna:
Huvuduppgiften är att säkerställa att gästhamnen håller en god standard och att besökande gäster trivs. Det blir städning av duschar/toaletter, gräsklippning, städning utomhus, sophantering, hjälpa gäster, turistinformation, sköta om biljettautomat mm.
Vad krävs av de sökande?
Förslagsvis är de sökande i gymnasieåldern och tycker det är roligt att jobba, man behöver inte vara någon båt- eller städexpert, men att man är hjälpsam, självgående och serviceminded är dock viktigt. De sökande ska vara födda 2008 eller tidigare.

Skicka in ansökan (före den 3/3) till [email protected].
Skriv lite om dig själv, vart du bor, telefon, epost, födelseår.

Hamnkapten / Thomas Crona 0733-856400

Det här inlägget postades i Okategoriserad. Bokmärk permalänken.