Arbetsdag i hamnen 25/4

Vårens första arbetsdag i hamnen blir lördagen den 25/4 med start kl 09.00.
Samling utanför Hamneboa som vanligt. Det blir blandade arbetsuppgifter men vi räknar i år med en hel del måleriarbete, så kom inte allt för välklädd.
Vi räknar med att jobba på till ca kl 12. I år kör vi fika utomhus för att minska Corona-smittriskerna.

Publicerat i Okategoriserad | Lämna en kommentar

Uppskjutet årsmöte

Beroende på den rådande Corona-krisen så skjuter vi upp föreningens årsmöte, som var planerat till den 25/4, på obestämd framtid. Vi avvaktar utvecklingen och kommer med minst 2 veckors varsel meddela nytt datum så att ett årsmöte kan hållas säkert. /Styrelsen

Publicerat i Okategoriserad | Lämna en kommentar

Båtplatser/fakturering

Nu börjar vi snart att skicka ut årets fakturor till båtplatsinnehavare i Hälsö Hamn.
I stort är det ungefär 5% prishöjning på de flesta avgifter enligt beslut på föreningens årsmöte.
Vi gjorde under förra året en genomgång av de fasta båtplatserna och för att få en prissättning som motsvarar hur bra platserna är så har vi skapat ordentliga generella rabatter på vissa trånga/grunda platser. Dessa är markerade med rött på flygfotot. Som ni också kan se så är många av dessa små platser lediga, vi fyller dem gärna.
En del som får fakturor via e-post kan ha problem med att e-posten stoppas av spamfilter eller hamnar bland skräppost. Ta en titt där så ni inte missar fakturan.
Har ni frågor kontakta hamnkapten@halsohamn.se !

Publicerat i Okategoriserad | Lämna en kommentar

Servicepersonal sökes

Hälsö Hamn söker några serviceorienterade ungdomar som vill jobba i vår gästhamn.
Hamnen har årligen drygt 1600 besökande båtar och husbilar. Under sommarlovet så arbetar en gästhamnsarbetare ca 7 timmar/dag och under mellansäsong (april, maj, september, oktober) arbetas det ca 6 timmar/helg. I genomsnitt så arbetar man ca 25 dagar, allt från 2 till 7 timmar/dag.

Arbetsuppgifterna: Huvuduppgiften är att säkerställa att gästhamnen håller en god standard och att besökande gäster trivs. Det blir städning av duschar/toaletter, gräsklippning, städning utomhus, sophantering, hjälpa gäster, turistinformation, sköta om biljettautomat mm.

Vad krävs av de sökande? Förslagsvis är de sökande i gymnasieåldern och tycker det är roligt att jobba, man behöver inte vara någon båt- eller städexpert, men att man är hjälpsam, självgående och serviceminded är dock viktigt.

Skicka in ansökan (före den 1/3) eller frågor om tjänsterna till:

Hälsö Hamn / Thomas Crona
hamnkapten@halsohamn.se  0733-856400

Publicerat i Okategoriserad | Lämna en kommentar

Båtmässan

Hälsö Hamn kommer som vanligt att visa upp oss på Båtmässan i Göteborg tillsammans med övriga gästhamnar i kommunen.
Publicerat i Okategoriserad | Lämna en kommentar