Årsmötesnytt

Den 10/10 hölls hamnens covid-försenade årsmöte. Det var ungefär samma uppslutning som vanligt, ca 38% av våra medlemmar vilket inte är så illa i en förening. Vi gick igenom fjolårets ekonomi, beslutande om arrendefrågor, antog nya medlemmar mm och tryckte i oss smörgåstårta.

Nya i styrelsen: Jakob Sandberg, Anna Rosell (adjungerande)

Nya medlemmar: Claes Pettersson, Håkan Aludd, Dan Magnusson, Martin Swahn, Annelie Pompe, Jörgen Warberg, Arvid Nordin, Anders Karlsson, Pelle Berglund, Ulf Jansson, Anders Nilsson

Publicerat i Okategoriserad | Lämna en kommentar

Mellansäsong 1/9 –

Den 1/9 blir det lite billigare att stå med husbil eller ligga med båt i hamnen. Priser hittar ni här: https://halsohamn.se/hamnavgifter/

Under vecka 35 börjar folk ta upp sina båtar och högtryckstvätten är förberedd för det. Vi ber er med husbilar att inte ställa er på spolplattan under båtupptagningssäsongen (september-oktober).

Publicerat i Okategoriserad | Lämna en kommentar

Arbetsdag & årsmöte 10/10

Höstens arbetsdag i hamnen kommer att ske lördagen den 10/10 kl 9 till ca kl 13. Vi förbereder hamnen för ”vintervila” och passar på att på ett corona-säkert sätt umgås.

Samma dag kl 15.00 är föreningens medlemmar välkomna på vårt uppskjutna årsmöte. Vi träffas i affären där vi kan sitta på säkert avstånd från varandra. Givetvis kommer bara ni som känner er fullt friska. Kan eller vill ni inte vara med på mötet men ändå kunna rösta. Ge någon annan medlem skriftlig fullmakt för att rösta åt er.
Mer detaljer kommer senare.

Publicerat i Okategoriserad | Lämna en kommentar

Lekplats Hälsö Hamn

I närheten av Hälsö hamn finns det en lekplats som under året genomgått en stor förvandling. Kryp ca 200 meter norrut från Hälsö Brygga så är ni framme.

Publicerat i Okategoriserad | Lämna en kommentar

Midsommar

Beroende på pandemin så är det traditionella midsommarfirandet i hamnen inställt.
Gästhamnen och ställplatserna är dock öppna precis som vanligt och vi anser precis som myndigheterna att ett normalt leverne tillsammans med de närmaste inte skall vara något smittoproblem. Dock påminner vi varandra om att stanna hemma om man inte mår bra, håll avstånd och tvätta händerna. Vi städer toaletter/duschar oftare än vanligt för att hålla dom virusfria.
Ni som har båtplats i hamnen och ger er ut på havet i sommar, glöm inte att vända röd/grön skylt till grönt läge, så att våra båtgäster vet att platsen är ledig.

I år tar vi inte emot bokningar i förväg på varken båtplatser eller ställplatser men om vi hjälps åt att placera våra fordon bra så finns det nästan alltid en ledig plats. Verkar det fullt, kontakta vår servicepersonal så kan de nog trolla fram en plats 070-4461088.

Publicerat i Okategoriserad | Lämna en kommentar