Servicepersonal sökes till säsong 2018

Hälsö Hamn söker fyra serviceorienterade ungdomar som vill jobba i vår gästhamn.
Hamnen har årligen drygt 1600 besökande båtar och husbilar. Under sommarlovet så arbetar en gästhamnsarbetare ca 7 timmar/dag och under mellansäsong (april, maj, september, oktober) arbetas det ca 6 timmar/helg. I genomsnitt så arbetar man ca 25 dagar, allt från 2 till 7 timmar/dag.

Arbetsuppgifterna:
Huvuduppgiften är att säkerställa att gästhamnen håller en god standard och att besökande gäster trivs. Det blir städning av duschar/toaletter, gräsklippning, städning utomhus, sophantering, hjälpa gäster, turistinformation, sköta om biljettautomat mm.

Fyra utannonserade tjänster:                                                                                                        Tre gästhamnsarbetare: arbete enligt vad som beskrivits ovan
En huvudansvarig/teamledare: gör samma jobb som övriga men planerar också vad som ska göras och sköter schemaläggning samt kommunikation med hamnens företrädare/styrelse.

Vad krävs av de sökande?
Förslagsvis är de sökande i gymnasieåldern och tycker det är roligt att jobba, man behöver inte vara någon båt- eller städexpert, men att man är hjälpsam, självgående och serviceminded är dock viktigt.

Skicka in ansökan eller frågor om tjänsterna till:

Hälsö Hamn / Thomas Crona
thomas@crona.eu  0733-856400

Publicerat i Okategoriserad | Lämna en kommentar

Båtmässan Göteborg

Hälsö Hamn kommer i år precis som tidigare vara med och presentera hamnen i den gemensamma montern för gästhamnarna i Öckerö kommun, Båtmässan Göteborg monternummer C01:01.

Montern bemannas precis som tidigare år av folk från de olika hamnarna i kommunen. Den gemensamma hemsida som kommun hanterar för turistnäringen på våra öar är också något uppdaterad, adressen är ny: www.visitockero.se

Publicerat i Okategoriserad | Lämna en kommentar

Vinter i hamnen

Nu har vintern kommit även till Hälsö hamn vilket innebär att vattnet på bryggorna är avstängt och så också spolplattan med sin högtryckstvätt. De som ännu inte torrsatt sina båtar får klara sig utan bottentvätt och de som tänkt sig ligga kvar i vattnet uppmanar vi att kontrollera sina försäkringar samt att meddela hamnkaptenen att ni blir kvar i vattnet.

Maststället är ganska fullt och vi vill påpeka att det inte är OK att lägga in masten i ”oskalat” skick. Att ta bort vant och spridare är en självklarhet, annars riskerar man att skada andras master.

När det gäller gästhamnsverksamheten så är toaletter och duschar ej öppna men det går givetvis bra att både besöka oss med båt och husbil även om servicen är reducerad under vinterhalvåret. El finns fortfarande att tillgå.

Publicerat i Föreningsinfo | Lämna en kommentar

Ställplatser bokade 24-27 aug

Samtliga ställplatser kommer, från och med torsdagskvällen den 24 till söndagsmorgonen den 27 augusti, att vara upptagna. Vi får besök av Carthago Club.

Publicerat i Okategoriserad | Lämna en kommentar

Karta Hälsö

Nygjord karta för besökare i Hälsö hamn där promenadvägar och annan nyttig informations finns med:

Publicerat i Okategoriserad | Lämna en kommentar